Nejnovější recenze ze sekce Rybářské prsačky
Kvalita odpovídá ceně
- Spokojenost
Poměr cena - kvalita dobrý.
- nekvalitní provedení
- Kvalita
- rychlost,spolehlivost, přijatelná cena se slevou
prsačky vypadají kvalitně a brzy je podrobím ostřejšímu testu na výlovu rybníka
Vvelikost nohy o.k. na stehně obvod těsný,málo volné.
Tyto prsačky jsem mel půjčené a jsem velmi spokojen
Německá kvalita!
- dobré prsačky, dost vydrží
- dobrá relace ceny a kvality
- bota nemá zevnitř neoprén
dobré zboží, ale já doporučuji vyšší a né o moc dražší nový model
- nejlepší prsačky, hodí se i pro hydrology a vodáky, neopren hřeje a hlavně v nouzi i "plave" - neutopí Vás!!! Daný model je spíše štíhlého střihu - nutno vyzkoušet a vybrat velikost. Neopren je i v holince dole, šle (kšandy) na sucháč - výhoda pro dlouhodobé použití i pro chůzi - netlačí plastové přezky. Vysoký střih - opravdu využijete maximálně své možnosti. Nejlépe lepené švy, jaké kdy u prsaček byly, super střih v rozkroku a dobrá ochrana kolen. Dle mého názoru se investice do tohoto kvalitního zboží vyplatí...při odpovídající péči můžou dlouho sloužit. Opatrnost při vylézání z řeky - aby krok nebyl delší, než prsačky snesou - to je nutné u všech, tyto mají ale nejlepší odolnost.
kvalitní prsačky za ještě rozumnou cenu
- kvalitní lehké prsačky - skladné
Produkt mi přišel solidně zabalen v kartonové krabici a igelitu. Ideální do teplejšího počasí díky svojí lehkosti. Já jsem s nimi plně spokojen, mohu doporučit.
- OPRAVDU LEHKÉ A PŘÍJEMNÉ S POCITEM NĚKDE MEZI BĚŽNÝMI KALHOTY A PRACOVNÍMI KALHOTY, JEŠTĚ JSEM JE NEZKOUŠEL VE VODĚ, ALE POCITOVĚ TO BUDE SUPER OPROTI PVC
- VÝHODA I NEVÝHODA JE ZÁROVEŇ INTEGROVANÁ GUMÁKA
- MŮŽETE SI POD NĚ VZÍT KALHOTY, TEPLÉ PONOŽKY ATD
- SOUČÁSTÍ JE I PRAKTICKÁ TAŠKA/PYTEL, JE TO SÍŤOVANÝ MATERIÁL, DÍKY KTERÉMU BY TO SNAD MĚLO I DOBŘE SCHNOUT, ALEK DYŽ TAM BUDOU ZMUCHLANÉ, KDO VÍ
- GUMÁKY JSOU ROBUSTNÍ, NA MŮJ VKUS AŽ MOC TĚŽKÉ
- JSEM ŠTÍHLEJŠÍ, KUPOVAL JSEM VELIKOST 40/41 A JSOU MI TROCHU VĚTŠÍ
ŠKODA, ŽE NELZE HODNOCENÍ POSUNOUT O TÝDEN, CHTĚL JSEM JE OTESTOVAT V REÁLU, ROZHODL JSEM SE PRO INVESTICI PO CCA 12TI LETÉM POUŽÍVÁNÍ PVC GUMÁKŮ PO ROZKROK (NOHAVIC), KTERÉ MĚ V TÉ DOBĚ STÁLY 800KČ :) A VYDRŽELY OPRAVDU DLOUHO. TYTO BYLY V ZIMĚ STUDENÉ, V LÉTĚ NEDÝCHALY, TAKŽE STEJNĚ BYL ČLOVĚK MOKRÝ. SNAD NEBUDU LITOVAT TÉTO INVESTICE.
- Zatím nemám velkou zkušenost
Mám je teprve týden
Kvalita odpovídá ceně
Behr Brodící kalhoty neoprén 4mm
Přidáno: 11. srpna 2019
(naposledy upraveno 11. srpna 2019)
Zakoupeno v Catchman.cz
Naprosto dostačující pro běžné rybaření
- velmi příjemná cena
- přes velikost boty č46 jsou pro mně o výšce 187 krátké popruhy "kšandy". Řešit lze nastavením popruhů. Doporučuji dát delší popruhy již při výrobě.
- Splnuje ocekavani
ještč jsem nezkoušel
Zobrazuji 241 - 260 ze 458 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...23 Další »